BİLECİK BELEDİYESİ MATEMATİK MÜZESİ’NDEN 3005 KİŞİ EĞİTİM ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘’Matematik’e Dokunmayan Kalmasın’’ sloganı ile şu ana kadar 3 bin 5 öğrencinin ziyaret ederek, eğitimler aldığı Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi’nde matematik dersleri yanı sıra robotik kodlama, akıl ve zeka oyunları kursları ve atölye faaliyetleri çocukların hizmetine sunuldu.

Bilgi Evi Matematik Müzesi’nde 135 ilk okul öğrencisine 8 hafta boyunca robotik kodlama eğitimleri verilirken, yine 250 ilk okul öğrencisine 9 ay süren matematik eğitimleri verildi.

100’ü aşkın öğrencinin akıl ve zeka oyunları kurslarına kayıt yaptırdığı eğitimler 5 hafta sürdü ve çocuklar internet ve televizyondan uzak daha verimli ve keyifli zaman geçirme imkanı buldu.

Çocukların büyük bir ilgi ve keyifle takip ettiği Matematik Müzesi’nde ayrıca ‘İskeletim Nasıl Hareket Ediyor’ ve ‘Gökyüzünü Öğreniyorum’ konularında atölye çalışmaları yapıldı.

‘’EĞİTİM VE ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIM EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’

Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi’nde çocuklar ve gençler için verilen eğitimler hakkında değerlendirmede bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Eğitim ve çocuklara yapılan yatırım en büyük yatırımdır’’ ifadelerini kullanarak ‘’Belediye Başkanlığımız, Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi’nde güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız burada matematiği görsel materyallerle anlayarak, öğrenme fırsatı buluyor. Matematik’e Dokunmayan Kalmasın’ sloganıyla gerçekleştirilen eğitimler ile yarınlarımızın mimarları çocukları en güzel şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz’’ dedi.

Başkan V. Subaşı, çocuklar için güzel ve anlamlı projeleri gerçekleştirmeye devam edecekleri bilgisini vererek, çocuklarla fedakarca vakit geçiren Eğitmenler Serpil Yılmaz ve Sevgi Akkoy’a da teşekkür ettiğini söyledi.

BİLECİK BELEDİYESİ MATEMATİK MÜZESİ’NDEN 3005 KİŞİ EĞİTİM ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin