“Bilecik Belediye Sarayı” Tabelası Değişti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN; “BİLECİK BELEDİYESİ HALKIN BELEDİYESİDİR”

Bilecik Belediye binası önünde yazılı olan “Bilecik Belediye Sarayı” yazısı sökülürken yerine “T.C. BİLECİK BELEDİYESİ” yazısı asıldı.

2005 yılından itibaren Bilecik Belediyesi binası olarak kullanılmaya başlayan tarihi eserin giriş kapısında “Bilecik Belediye Sarayı” yazısı kaldırılırken yerine “T.C.Bilecik Belediyesi” yazıldı.

“HALKIN BELEDİYESİ YAPACAĞIZ”

Değiştirilen yazı hakkında Belediye binası önünde basın açıklama yapan Belediye Başkanı Semih Şahin, “Belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in Belediyesi olacaktır.” dedi.

Başkan Şahin, “Bilecik Belediyesi, halkın belediyesidir. Saray haline getirilerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek.

Bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, Bilecik’in belediyesi olacaktır.”ifadelerine yer verdi.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Bilecik Belediye Sarayı” Tabelası Değişti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin