Bilecik Arena Kocaeli’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik eski Valisi şuan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı görevini yürüten Tahir Büyükakın, bir takım müjdeler vererek, “Bilecik’in gönlümüzdeki yeri sımsıcak duruyor” dedi.

Bilecik Arena ekibi Kocaeli’ne giderek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Kahvaltıda Bilecik Arena ekibiyle bir araya gelen Büyükakın, “Bilecik’in gönlümüzdeki yeri sımsıcak duruyor. Gönlümüz aslında Bilecik’te kaldı. Orası bizim ata topraklarımız. İnşallah atalarımıza ecdadımıza borcumuzu ödemek için önümüzdeki dönemlerde İl Özel İdaresi ve valilikle birlikte Pelitözü Göleti’ne güzel bir çalışma hazırlığı yapıyoruz. Bizim Bilecik’e atalarımıza atamızın evlatlarına bir gönül bağı hediyesi olacak, öyle planlıyoruz. Oradaki bütün dostlarımıza selam ediyoruz. Kocaeli’n de işler yolunda. Bilecik’ten Kocaeli’ye yolu düşenleri her zaman bekliyoruz” dedi.

BAYIRKÖY’Ü UNUTMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bilecik’in Bayırköy beldesine de bir proje düşündüklerini söyleyerek, Bayırköylü vatandaşlara müjde verdi.

Bilecik Arena Kocaeli’de
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin