BİLECİK ADAYLARI TANITILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen görkemli törenle tanıttı.

CHP, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen görkemli törenle tanıttı.

Salona “Martın sonu bahar”, “Bir arada huzurlu yaşamak için halkçı belediyecilik” yazılı pankartlar asıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun salona gelmesiyle saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu adayların tanıtımı öncesi bir gösteri yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törende tanıttı. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına; Bilecik’ten Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ın  yanısıra, Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, Gölpazarı mevcut Belediye Başkanı ve yeniden aday olan Vedat Kazıcı, İnhisar mevcut Belediye Başkanı ve yeniden aday olan Ayhan Ödübek, Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Bakkalcıoğlu, Bayırköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız, Vezirhan Belediye Başkan Adayı Ercan Öztürk ve Dodurga Belediye Başkan Adayı Yusuf Yiğit katıldı.

“MARTIN SONU BAHAR OLACAK”

Aday tanıtım toplantısının büyük bir coşku ile gerçekleştirildiğini dile getiren Bilecik Milletvekili Yaşar

Tüzün, “Derman Belediyeciliği ile Martın sonu bahar olacak; Bilecik kazanacak, Türkiye kazanacak.”dedi.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin ise “Huzurlu ve özgür kentlerin Belediye Başkanlarının tanıtım törenine Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan Adaylarımız ile birlikte katıldık. Martın sonu bahar olacak; Bilecik gelişecek, Bilecik büyüyecek, Bilecik mutlu olacak, Bilecik kazanacak!” ifadelerine yer verdi.

12 MADDELİK MANİFESTO

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Adayları tanıtılırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yerel yönetimlere ilişkin 12 madde açıklandı.

Hoşgörülü ve saygılı kentler:Kimsenin kimliğine, inancına bakmadan eşit davranacağız. Belediye başkanlarımız toplumun bütün değerlerine saygılı olacak. Hiçbir ayrımcılık yapmayacak.

Hakça paylaşan kentler: Rant bütün kentlerde vardır. Rantı hakça bölüştüğünüz zaman hiçbir sorun yoktur. Biz rantın hakça bölüşülmesini istiyoruz.

Hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler: Biz halktan vergi topluyoruz, harcadığımız her kuruşun hesabını vermek namus borcumuzdur.

Yoksulluğu yenen kentler: Asgari ücret alan işçi kardeşlerime sesleniyorum. 1 Ocak 2019’dan itibaren asgari ücret 2 bin 200 liradır. Sen 2 bin 200 lira almak istiyorsan, oyunu CHP’ye vereceksin. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, açlığı yok edeceğiz.

Üreten ve istihdam yaratan kentler: Bir kent her alanda üretmeli. Büyükşehirler kırsalla işbirliği yapmalı. Kenti ağaçlarla, çiçeklerle donatmak için ithal mi etmek lazım?

Yenilikçi ve akıllı kentler:İstanbullular Kadıköy’de, Beşiktaş’ta, Bakırköy’de, Sarıyer’de yaşamak isterim diyor. Buralarda insan sevgisi var.

Ulaşım sorunu: Bütün İstanbul’u yaşanabilir kent haline getireceğiz. Ulaşım ve altyapı sorunlarını çözeceğiz.

Nefes alan kentler: Beton ormanına dönüştü kentler. Bizim dışımızdaki canlılar da yok olmaya başladı.

Sosyal adaleti sağlayan kentler: Engelliler, yaşlılar için pozitif ayrımcılık yapacağız.

Kültür ve sanatı geliştiren kentler: Kentin bir kültürü vardır, sanatı vardır, sporu vardır yaşayacaksınız.

Doğa dostu kentler: Bizim dışımızdaki bütün canlıları koruyacağız, onları besleyeceğiz.

Mutlu şehirler: Tüm yurttaşlarımızla mutlu yaşamak istiyoruz, bu sözümüzün arkasında duracağız.

BİLECİK ADAYLARI TANITILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin