Bİ DÜNYA ÖĞRENCİ GEZİYOR PROJESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Bi Dünya Öğrenci Geziyor Projesi” kapsamında Bursa Uludağ ve Bursa Teknik Üniversitesi’nde okuyan 42 farklı ülkeden 90 kişilik öğrenci grubu Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’i ziyaret etti.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içi ve yurt dışından konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 

Bursa İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneği Bilecik’e yapmış olduğu tur kapsamında ilimize gelen öğrenci heyeti, Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Cami ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ilimizin sesini dünyaya duyurmaya ve gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 

 

Her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlayan Şeyh Edebali Türbesi ve Tarih Şeridi, yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor.

 

 

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi görevlisi Muhlis Aydemir, konuklarını ağırlayarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

 

Ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen öğrenciler programlarına Söğüt ilçesi ile devam etti.

Bİ DÜNYA ÖĞRENCİ GEZİYOR PROJESİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin