Berna Pamukçu Adaylığını Resmen Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına aday olacağını siz değerli takipçilerimizle paylaştığımız Berna Pamukçu, 29 Aralık’ta yapılacak 37. Olağan Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu, parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

“ADAYLIK DUYURUSUNU 5 ARALIK’TA YAPTI”

Merkez İlçe Başkanlığına Adaylığını, “Kadın Hakları Günü” ve “Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Bilecik’e gerçekleştirdiği ilk ziyaret” günü olan 5 Aralık tarihinde parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla duyuran Berna Pamukçu, “Bugün cumhuriyetimizin ve partimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, Türk kadınına birçok dünya devletinden önce seçme ve seçilme hakkının verildiği gün. Böylesi önemli ve anlamlı bir günde Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ideolojisinin öncülüğünde Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Adaylığımı siz değerli partililerle ve basın mensupları ile paylaşmaktan onur duyuyorum.” dedi.

 

Pamukçu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bugün aynı zamanda Milli mücadelenin en önemli aşamalarından biri olan Bilecik görüşmesinin yıl dönümüdür. Kısaca bahsetmek isterim ki; bundan 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün Bilecik İstasyon binasına gelerek, İstanbul Hükümetini tanımadığını var olan tek hükümetin Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu vurgulaması, tarihte unutmamamız gereken bir anektoddur.

 

“İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”

Kongre sürecine girdiğimiz bu günlerde, ilimizde yeniden yapılanma, örgütün dinamiziminin yenilenmesi ve dengeli bir yönetimle partimizi tüm parti sevdalılarıyla birlikte el ele, omuz omuza yerel de sağladığımız başarı gibi genelde de iktidara taşımak için adayım.

 

“DOĞRU OLANI YAPMAK İÇİN ADAYIM”

Partimin ilkelerine, dürüstlüğüme ve kendime inandığım için aday oldum. Siyaseti dürüstçe, hiç kimseyi ötekileştirmeden ve en önemlisi önümüzdeki süreçte kolay olanı değil, doğru olanı yapmak için adayım.

 

“PARTİDAŞLIK ANLAYIŞI İLE..”

Partimiz içinde cinsiyet ayrımı yapılmaksızın eşit bir partidaşlık anlayışı ile dolayısıyla ilişkileri yozlaştırmadan parti çalışmalarını sürdüreceğim. Çoğulcu ve katılımcı bir yönetim oluşturarak daha verimli ve pozitif bir çalışma sağlamak olmazsa olmaz hedefimdir.

 

“HEP DİK DURDUM..”

Genel ve Yerel siyasette hakim dil ve söylemlerin yerini, kapsayıcı, kucaklayıcı ve nezaket yanlısı bir dilin alması ancak ve ancak siyasette kadınların daha fazla sorumluluk almasıyla mümkün olacaktır.

Bir kadın olarak aktif siyasette bulunduğum süre boyunca hep dik durmaya çalıştım ve aynı dik duruşla Adayım diyorum.

 

“İNANCIM TAMDIR..”

Gücünü Cumhuriyetimizin kurucu değerlerinden alan partimizin, umut ettiğimiz aydınlık geleceğe Atatürk İlke ve Devrimlerinin ışığında ilerleyeceğine ve bu yolda değerli üyelerimizle omuz omuza başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

 

“TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak partime ve partililerime olan borcumu ödemek için ve Cumhuriyet Halk Partisinin birliği, beraberliği, başarısı için çıktığım bu yolda bana, tüm partililerimizin destek olup sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Kongre sürecinin partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

 

Ve son söz olarak “Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” diyorum.

 

“RAKİP ADAYDAN TEBRİK”

Diğer yandan, diğer Merkez İlçe Başkan Adayı Melih Karaçam’ın da Pamukçuyu tebrik ederek, hayırlı olsun temennileri ilettiği de kaydedildi.

EŞİ BENAN VE KAYINBABASI ALİ PAMUKÇU DA DESTEK VERDİ

Toplantıya CHP İl başkanı M.Metin Yaşar,Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, Berna Pamukçu’nun eşi Benan Pamukçu, kayınbabası Ali Pamukçu ve çok sayıda partili katıldı.

Berna Pamukçu Adaylığını Resmen Açıkladı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin