Berber ve Kuaförlere Osmaneli Belediyesinden Destek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 11 Mayıs’ta yeniden açılacak olan berber ve kuaförler için hijyen desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Corona virüsü salgını nedeniyle kapalı olan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’ta açılacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurmasının ardından, Osmaneli Belediyesi harekete geçti.

Berber ve Kuaför temsilcileriyle bir araya geldiklerini ve yarın da Esnaf Sanatkarlar Dernek Başkanı Aydın Yıldız ile birlikte bayan kuaförlerle bir araya geleceklerini bildiren Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ YAPACAĞIZ”

Öncelikle değerli esnaf kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kapalı oldukları sürede kurallara uyarak büyük fedakarlık gerçekleştirdiler. Osmaneli Belediyesi olarak her türlü desteği yapacağız.

“DEĞERLERİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDULAR..”

Berber ve kuaförler için açılış şartı olarak istenen ve faaliyetlerini sürdürmeleri için gerekli olan; ateş ölçer, tek kullanımlık maske, dezenfektan, Siperlik, beyaz medikal, doktor önlüğü, tek kullanımlı havlu ve müşteri için önlük, eldiven gibi malzemelerin tümü belediyemizce karşılanarak berber ve kuaförlerimize teslim edilecek. İçinde bulunduğumuz süreç berber ve kuaförlerin değerini bir kez daha ortaya koydu. En azından 11 Mayıstan sonra aynaya bakarken daha güzel bir yüzle mutlu olacağız.

“OSMANELİ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tabi ki Osmaneli olarak Türkiye’deki uygulamalara paralel koronavirüse karşı büyük mücadele verdik. Allaha şükür şu an Türkiye ortalamasının da altına indik. Ancak bu bizi asla gevşetmeyecek. Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı ve yayınlayacağı kurallara harfiyen uyacağız. Osmaneli halkı sosyal mesafeye uyarak doğayla ve güzelliklerle tekrar çok yakında buluşacak. Kurallara uyan Osmaneli Halkına tekrar teşekkür ediyoruz.

Berber ve Kuaförlere Osmaneli Belediyesinden Destek!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin