BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN AÇIKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN;” BELEDİYE’NİN VE BİLECİK’İN RÖNTGENİNİ ÇEKİYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Erhan Toka’ya Açıklamalarda bulundu.

Şahin yaptığı açıklamada göreve geldiklerinden bugüne kadar Başta Belediye’nin ve Bilecik’in röntgenini çektiklerini belirterek  sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

“BAZI ŞEYLER HEMEN KOLAY OLMUYOR”

Şahin; “Tabi ki 15 yıldır yönetilen bir partiden görev aldık. Dolayısıyla bazı şeyler hemen kolay olmuyor. Ben ve çalışma ekibimiz şu an adeta Belediye’nin ve Bilecik’in röntgenini çekiyoruz.

“BAMBAŞKA BİR BİLECİK İNŞA EDECEĞİZ”

Teşhisi koyunca, tespitler de ona göre bir yol haritası izleyeceğiz. Çözülmeyecek hiç bir sorun yok, yeter ki  olaylara doğru tespitlerle ve doğru projeler ile bakılsın. Herkes de görecek ki bambaşka bir Bilecik  inşa edeceğiz” dedi.

“SİYASET DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Belediye Başkanı Semih Şahin kendisine yöneltilen bazı ithamları da kabul etmeyerek; “Biz 31 Mart’tan sonra siyasi parti rozetimizi bir kenara koyduk.Artık bütün Bilecik’in Belediye Başkanı olarak görevimize devam ediyoruz.  Siyaset değil hizmet üreteceğiz” diyerek Toki’de kurulacak olan Kurban pazarını da yerinde inceledi.

“TOKİ BÖLGESİNE YATIRIMLARIMIZ OLACAK”

Başkan Şahin Toki bölgesinin Bilecik’in güzel mahallelerinden biri olduğunu vurgulayarak adı geçen bölgeye de bazı yatırımları düşündüklerini aktardı.

“BİLECİK BU TÜR ETKİNLİKLERE SUSAMIŞ”

Yaz konserleri adı altında gerçekleşen konserler hakkında da görüşlerini belirten Şahin; ” Bilecik bu tür etkinliklere susamış bir ilimiz. Getirdiğimiz sanatçılarla vatandaşlarımızın konser esnasında coşkulu olmalarını gördüğümde doğru iş yaptığımızı düşünüyorum. Gereken ilginin ilginin gösterilmesi de bunun bir göstergesi adeta.. Gelen sanatçılarımız da İlimizden  çok memnun bir şekilde ayrılıyorlar” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK GÖREVİMİZ”

Belediyeciliğin sadece çöp toplamak, park yapmak olmadığını da söyleyen Başkan Şahin sosyal ve kültüler anlamda da vatandaşlara hizmet etmenin sosyal belediyecilik anlamında görevi olduğunu kaydetti.

” GENÇLERİMİZE BELEDİYENİN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDECEĞİZ”

Şahin son olarak Spor’a ve sporculara da gereken önemi verdiklerini belirterek gençlerimizin spor yapmaları için Belediye’nin tüm imkanlarını da seferber edeceklerinin altını çizdi.

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN AÇIKLADI
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertugrul BELER

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Ertugrul BELER

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Bizi Takip Edin