BAŞKAN TOSUN’DAN KIZILAY ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Sporlar Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun Kızılay Başkanı Sevcan Uzun’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı görevini üstlenen Sevcan Uzun’u makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Nusret Tosun’a Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, ASKF Başkan yardımcısı Murat Hızlı, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil, Yönetim kurulu As Başkanı Mehmet Bozbay ile ASKF Genel Sekreteri Burcu Atılgan eşlik etti.

BAŞKAN SEVCAN UZUN;” SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ DAYANIŞMASI ÖNEMLİ

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kızılay Başkanı Sevcan Uzun; “ASKF’nın başarılı başkanı Sayın Nusret Tosun ile Futbol İl Temsilcisi Engin Sayın Engin bey ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretime geldiler. Sivil Toplum Kuruluşlarının dayanışması çok önemli bir faktör. Bu anlamda ilimizin tüm dinamikleriyle diyaloglarımızı devam ettirme çabası içerisindeyiz. Nusret beye, Engin beye ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN NUSRET TOSUN,” BAŞARILAR DİLİYORUZ”

ASKF Başkanı Nusret Tosun ise; “geçmiş dönemde Belediye Meclisinde birlikte görev yaptığımız Sevcan hanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisini ve ekibini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

BAŞKAN TOSUN’DAN KIZILAY ZİYARETİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin