Başkan Talep Etti; 2 Mahalleye Okul

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizdeki temasları kapsamında Bilecik Belediye Başkanlığını ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’tan, Ertuğrulgazi Mahalesi ve Bahçelievler Mahallesi’nin okul talebinde bulundu.

İlimizi ziyaret eden devlet ve hükümet büyüklerimizden Bilecik’in birçok alanına ilişkin güzel haberler gelmeye devam ediyor.

 

Bilecik’teki temasları kapsamında Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret eden Milli Eğitim bakanımız Ziya Selçuk’tan ilimiz için güzel bir haber geldi.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bakanımız Ziya Selçuk ve beraberindeki konuklara teşekkür etti.

‘’YAPILACAK OKUL BAHÇELİEVLER VE HÜRRİYET MAHALLESİNE BÜYÜK HİZMET YAPACAK’’

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bakanımıza bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te 16 bir nüfusa sahip Bahçelievler Mahallesi’nin okul talebini Bakanımız Ziya Selçuk’a iletti.

 

Yapılacak okulun Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesi ile Ertuğrulgazi Mahallesi için büyük işlevler göreceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, katkıları dolayısıyla Bakana teşekkür etti.

 

Bakan Ziya Selçuk ise Ecdat yarı Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

 

Eğitim ve çocuklarımız için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydeden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise Bilecik’teki okul talebi yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Talep Etti; 2 Mahalleye Okul
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin