Başkan Şahin: “Örnek bir proje olması için çabalıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik’in ilçede Hayvan Barınağı ve Hastanesi ile yanına yapılacak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı’nın inşası devam ederken bir taraftan da merkezin yapılacak yatırımlar ile örnek bir proje olması için çaba harcadıklarını belirtti.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret eden  başkan Şahin’e BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir,  Ayde Aliminyum A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Zaimoğlu   eşik etti. Heyet Üniversitenin Deney Hayvanları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde de incelemelerde bulundular.

“ŞAHİN;”ETİK KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE…”

Gerçekleşen ziyarette; BŞEÜ’de deney hayvanları kullanılarak yürütülecek araştırma ve eğitim etkinlikleri için gerekli deney hayvanlarının üretimini, bakımını ve temini sağlayacak, deney hayvanları kullanılarak insanlar için geliştirilecek aşı ve laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını  kaydeden Başkan Şahin; “Osmaneli Belediyesi, BŞEÜ Tıp Fakültesi ve İşadamı Doğan Zaimoğlu ile birlikte söz konusu deney hayvanlarının uluslararası standartlarda üretilmesi, hayvan refahının sağlanması, eğitim ve araştırma etkinliklerine etik kurallara uygun bir şekilde en üst düzeyde destek verilmesi merkezimizin temel hedefidir.” dedi.

Başkan Şahin: “Örnek bir proje olması için çabalıyoruz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin