Başkan Şahin, Başkan Yaşar hakkında suç duyurusunda bulundu mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevinden geçici olarak uzaklaştırılması ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ihracı ve ilgili basın açıklaması düzenledi.

Düzenlediği basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Şahin, Haber228 muhabiri Ali Osman Çelikal’ın, sorduğu sorulara ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Ulusal basında, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar hakkında, Alenen Hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunuz yönünde iddialar var, doğru mudur?”

Evet bulundum, bulunduk yani suç duyurusunda bugüne gidip ifademizi vereceğiz. Onlar kendileri dava açarsa açacaklar. Dava açtıktan sonra savcılık, bizde ayrıca tazminat davası açacağız kendisine.

“Yine ulusal basında, İl Başkanı Yaşar ve Mv. Tüzün’ün, Memleket Partisine çalıştığı yönünde iddialarınız var, bu konuyu açar mısınız?”

O yazıya istinaden söylemek istediklerim; İsmail bey hem Yaşar Beyle konuşmuş hem benimle. Yaşar bey oradaki beyanında ‘belgelerle’ gibi bir laf etmiş. Ben sordum İsmail beye ‘geldi mi belgeler’ dedim, geldiyse bana da yollayın ben savcılığa vereyim’ dedim. Belge melge yok. Yani artık bu goygoyculukla bu dedikoduculukla bu şehre 30 yıl siyasi hayatına damga vurup da bir tek ağaç dikmeyen adamların siyaset yapacağı yer olmayacak artık Bilecik.

Bilecik; iş bilen, öngörüsü olan, vizyonu olan ve iş yapan insanların şehri olacak. Çünkü, 30 yıl aradan sonra geldim her şey kötüye gitmiş bırakın gelişmesini. En azından ,insanlık geri gitmiş. 30 yıl önce biz burada daha mutlu daha dürüst daha kimse kimseye iftira atmayan, karalama yapmayan insanlardık ve hepimiz mutluyduk. Bu 30 yılda bu liyakatsiz siyasetçiler bu şehri mahvetmişler artık bunlara izin vermeyeceğiz. Bu liyakatsiz olan siyasetçilerin hepsinin kökünü kazıyacağız ki Bilecik kurtulsun.

“Partiniz CHP’den ihraç edildiniz, yasal süreç başlatacak mısınız, geri döneceğinizi düşünüyor musunuz ve bu konuda örnekler var mıdır?”

Gerekçeli karar gelir gelmez onu da başlatacağım. Geri döneceğimi düşünüyorum, örnekleri de var.

Diğer yandan, basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Şahin’in açıklamalarının devamını internet sitemizden takip edebilirsiniz..


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin, Başkan Yaşar hakkında suç duyurusunda bulundu mu?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin