Başkan Şahin Basın Mensuplarıyla Bir araya Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.

Her ay gerçekleşen Belediye Meclis toplantısının ardından ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla buluşan başkan Şahin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

2021 YILI BÜTÇESİ %80 ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Bu tür buluşmaları önemsediğini belirten Şahin, 2021 bütçesinin Kasım ayı  itibarıyla %80 üzerinde gerçekleştiğini,  2022 yılı bütçesinin Meclisten onay aldığını kaydederek Ak partili meclis üyelerinin bütçeye “Çekimser” oy kullanmalarını ise eleştirdi.

HAMAMYOLU GİBİ OLACAK

Çarşı içinde yayalaştırma çalışmalarını yılbaşından sonra başlayacaklarını aktaran başkan, çarşının Eskişehir’deki hamam yolu gibi olacağını kaydetti.

ESKİ OTOGARIN OLDUĞU BÖLGE ÇOK GÜZEL OLACAK

Eski otogarın olduğu yere güzel bir proje yapacaklarını, artık şehir içinde hiç bir minibüsün durmayacağını vurgulayan Şahin, şehir içi yolunu karayollarından yine isteyeceklerini ve böylelikle kalıcı çözümlerle şehiriçi trafiğk sorununa köklü bir çözüm getireceklerini söyledi.

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ OLACAK

Akasya altı mevkiinde daha önceki dönemde yapımına başlanan Çocuk Trafik  pistinin yerinin proje değişikliği ile mezarlıklar müdürlüğü olarak hizmet vereceğinin altını çizen başkan cenaze işlemlerinin tek bir merkezden yürütüleceğini belirtti.

BİLECİK’İN AJANDASI ÇIKARILACAK

Belediye ve Kent Konseyi işbirliğinde Bilecik’in Ajandasının çıkarılma çalışmalarının başladığını, bu konuda İş İnsanı Hakkı Aynur ile Belediye personeli Tarihçi İlkay Çınar’ın çalışmalara başladığını aktardı.

Ülke ve Bilecik gündemi ile Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Semih Şahin ile Basın mensupları arasında sohbet havasında geçen buluşma günün anısına fotoğraf çekinilmesiyle son buldu.

Başkan Şahin Basın Mensuplarıyla Bir araya Geldi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin