BAŞKAN ÖZTÜRK KURNAZ’A YÜKLENDİ “ZAFER KARDEŞİM YAZI YAZIYORUZ OKUMAK GEREKİR DEĞİL Mİ?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk Sosyal Medya üzerinden CHP İl Genel Meclis Üyesi Zafer Kurnaz’a Yüklendi.

Belediye’nin su faturaları üzerinden bir paylaşım yapan Öztürk yapılan zamların 1 Ocak’tan itibaren geçerli olduğunu, bunu kabul ettiğini, ancak 2022 yılından 53 günlük kullanmış olduğu su ücretinin ve diğer atık tutarlarını 2023 yılı fiyatlarından niye alındığını sordu.

NAİL ÖZTÜRK;” DÜZELTME YAPILACAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ”

Başkan Öztürk açıklamasının devamında; “geçtiğimiz yıl Belediye Meclisinde konu gündeme geldiğinde düzeltme yapılacağını söylemişlerdi. Bu mu düzeltilmiş fatura? Bilecik’te on binlerce fatura bu şekilde, Aralık sonu itibarıyla hesabı kapatıp yeni yılda yeni fatura kesmek bu kadar mı zor?” ifadelerine yer verdi.

ZAFER KURNAZ; “VAR MI ONLARDA BU YÜREK?”

Bunun üzerine  CHP İl Genel Meclis Üyesi Zafer Kurnaz  sosyal medya hesabı üzerinden Nail Öztürk’e  cevaben bir paylaşımda bulundu.

Kurnaz; “Sosyal medyadan su faturası paylaşan arkadaşlar, mazot fiyatlarını, gübre fiyatlarını, yem fiyatlarını, elektrik faturalarını, doğalgaz faturalarını paylaşabilirler mi acaba, var mı onlarda bu yürek?” dedi.

NAİL ÖZTÜRK; “ZAM YAPILMADI DEMİYORUM”

 

Kurnaz’ın bu paylaşımı üzerine Başkan Öztürk; “Zafer kardeşim galiba benim paylaşımımı okumadan yazdın, bir okumanı tavsiye ederim. Zam yapıldı demiyorum ben ve benim gibi bir çok aboneden haksız yere 2022 yılında kullandığım 53 günlük suyun 2023 fiyatı ile fatura edilerek haksız yere para almasıdır. Bu 4 yıldır aynı şekilde devam ediyor her yıl. Bunun yanlış olduğunu paylaştım. Yazı yazıyoruz okumak gerek değil mi?”  diyerek paylaşımda bulundu.

BAŞKAN ÖZTÜRK KURNAZ’A YÜKLENDİ “ZAFER KARDEŞİM YAZI YAZIYORUZ OKUMAK GEREKİR DEĞİL Mİ?”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin