BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Olağanüstü Kongre ile 2013 yılı Temmuz ayında CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevine başladığını dile getiren Başkan Çalışkan, Merkez İlçe Başkanlığını yürüttüğü dönemlerde çok önemli seçimler atlattıklarını ve Merkez İlçe teşkilatı olarak her zaman yoğun ve özverili bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Çalışkan, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZ VAR”

İlçe Belediyelerimizin haricinde Bilecik Belediyesiyle alakalı olarak 15 sene sonra belediye başkanlığını aldık. Şuanda 15 belediye meclisi üyemiz, 3 il genel meclisi üyemiz bulunuyor. Benim için en gurur verici olay şuanda hem Belediye Başkanımız hemde Milletvekilimiz var.

MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINI NEDEN BIRAKIYOR?

Seçim kaybettikten sonra istifa edip gitmektense, seçimi kazanarak bu şekilde bırakmak benim için daha onur verici oldu. 2017 yılında kürsüde çalışma ve faaliyet raporunu okurken ki konuşmamda “Bir sonraki dönemde bu kürsüden konuşurken Bilecik Belediyesini kazanmış bir merkez ilçe başkanı olarak karşınıza çıkacağım” demiştim. O sözü tuttuğumuza inanıyorum ve ben Merkez İlçe Başkanlığı görevimi zirvede bırakmak istedim. Ayrıca Seçim sürecinde Başkan Semih Şahin’in Belediye Başkanlığını kazanmasında Ben ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun büyük bir rolü ve emeği vardır. Bu benim için çok gurur verici bir olay.

“PIRIL PIRIL İKİ TANE GENÇ ADAYIMIZ VAR”

Şuanda gerçekleştirilecek Merkez ilçe Başkanlığı kongresinde yönetimimizden pırıl pırıl iki tane genç arkadaşımızın merkez ilçe başkanlığına aday olması yine gurur verici bir olay. Çok seviyeli bir seçim çalışması yürütüyorlar, birbirlerini kırmadan, üzmeden. Ben sayın Berna Pamukçu ve Sayın Melih Karaçam’a adaylık süreçlerindeki çalışmalarında ve sonrasında başarılar diliyorum.

BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin