BAŞKAN ATAÇ’TAN CHP’YE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç CHP Bilecik Örgütünü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Ataç geçtiğimiz günlerde Merkez İlçe ve İl Kongrelerini gerçekleştiren CHP Bilecik Örgütünün kongrelerine katılamadığını ve bu anlamda bir ziyaret gerçekleştirdiğini kaydetti.

 

Ülke gündemi ile Bilecik yerel siyasetinin konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu da belirtildi.Bilecik’in Türk siyasi tarihinde farklı bir yeri olduğunun da altını çizen Ataç TBMM Başkan vekili seçilen Yaşar Tüzün’ün bu önemli göreve gelmesinin de mutluluk verici olduğunu ifade etti.

 

CHP Bilecik İl başkanı M.Metin Yaşar da; ” kongrelerimize katılamayan Belediye Belediye Başkanımız sayın Ahmet Ataç hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Komşu İl olmamız sebebiyle zaman zaman bu tür ziyaretleri karşılıklı olarak sürdürüyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

İl Başkanlığının ardından Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ı da makamında ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç toplu çekinilen hatıra fotoğraflarının ardından Bilecik’ten ayrıldı.

 

BAŞKAN ATAÇ’TAN CHP’YE ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin