Başkan Arslanboğa: “Neslimiz Heba Oluyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Aslanboğa Açıklamada bulundu.

Başkan Aslanboğa Haber228’e özel yaptığı açıklamasında, Necmettin Erbakan döneminde Filistin’e bir tane dahi bomba atılmadığını belirterek, “Etrafımız şuanda kan gölü. Suriye, Irak, İran her taraf belli, bir tane dostumuz yok. Bizi bilerek yalnız bıraktılar. Bunun tek çözümü D8’dir.” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin iktidara geldiğinde D8’i faaliyete geçireceğini vurgulayan Başkan Arslanboğa, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“ÖNEM VERİYOR VE ÖZEN GÖSTERİYORDU”

İktidara geldiğimizde D8’i faaliyete geçireceğiz. Çünkü İslam birliğini kurmadan bunu yapmamız mümkün değil. Erbakan Hoca’mız D8’i kurdu ve kurduktan sonra iktidarı devretti çünkü ona önem veriyor ve özen gösteriyordu. Düşünün ki; siz İslam ülkeleriyle birlik ve beraberlik içerisindesiniz adam geliyor ABD’den Irak’ın, Suriye’nin petrolüne göz dikiyor ama sen hemen burnunun dibindeki şeylerden faydalanamıyorsun. Sen domates, buğday sat oradan petrol al. Dünyada zaten 10 yıllık petrol kaldı. Petrol bitiyor, kaynaklar bitiyor. O yüzden hastalıkları çoğalttılar.

“TÜRKİYE’DE OYNANAN OYUNLARDAN BİR TANESİ DE..”

Bugün Koronavirüs hadiselerinin çoğalmasının ve ortaya çıkmasının sebeplerinden birisinin dünya nüfusunun azalması gerektiği gerekçesi. Silahla uğraşmaya gerek yok ki, hastalık yaptılar sonra ilacı da onlar ürettiler. 1984 yılında Türkiye’de oynanan oyunlardan bir tanesi olan ithal tohum olayı. İthal tohumla başladık, sonra İsrail’den tohum aldık. Son dönemlerde domuz etini reyona soktular ve domuzdan yapılan bütün gıdaları çocuklarımıza yediriyoruz ama bugün bunlara bir dur diyen yok. Eskiden tavuk 6 ayda büyürdü şimdi 28 günde tavuk yiyoruz. Bugün Paris iklim anlaşmasına imza atıldı bunun iç maddelerini bilmemekle söylüyorum; yapay et. Doğal et’ten yapay ete geçilecek. Yani yarın bir gün öyle gözüküyor ki bir hap yutacağız o gün geçecek.

“NESLİMİZ HEBA OLUYOR”

Bizler robotlaştırıldık, Sokaklarda eroin kullanma yaşı 8 yaşına inmiş, cinselliği deneme yaşı 12 ye düşmüş. Amaçları insanları aç bırakacaksın , işsiz bırakacaksın ve borca esir edeceksin. Eskiden babamız çalışıyordu bütün ailemize bakıyordu. Şimdi ailenin tamamı çalışıyor yine yetmiyor. Gece anne ve baba işe gidiyor, çocuklara kimin baktığı belli değil. Gece saatlerinde kız ve erkek çocukları Sokaklarda. Neslimiz heba oluyor, neden? para kazanabilmek uğruna, çünkü insanlar buna mecbur bırakıldı. Sonuçları ise biraz önce anlattığım gibi. Anne ve baba çocuğunu yetiştirmesi lazım ama mecbur bırakıldığı için çalışması da gerekiyor ve sonucunda bugünkü hadiseleri yaşamamız doğal oluyor, kaçınılmaz oluyor.

D8 Nedir?

D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı ya da D-8, sekiz üye ülkeden oluşan bir uluslararası kuruluştur. Bu ülkeler Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya, Pakistan ve Türkiye olup 54. Türkiye Hükûmeti Başbakanı Necmettin Erbakan önderliğinde bir araya gelerek oluşturmuş oldukları bir organizasyondur.

Başkan Arslanboğa: “Neslimiz Heba Oluyor”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin