BAŞKAN ADAYI SAMET ÖZLÜ;” GENÇ VE HEVESLİ EKİBİMİZLE YOLA ÇIKTIK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Başkanlığına Samet Özlü adaylığını açıkladı.

26 Ocak 2021 Çarşamba günü yapılacak olan olağan genel kurulda Başkanlığa adaylığı açıklayan İlimizin genç Esnaflarından Samet Özlü genç ve hevesli bir ekiple yola çıktıklarını belirterek Oda’ya kayıtlı esnaflardan destek istedi.

Göreve gelmeleri halinde esnafların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacaklarını, şeffaf bir anlayışla hizmet vereceklerini aktaran Özlü, yapacakları projeler ile esnaflara nefes aldıracaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Bilecik Esnafı değerli üyelerimiz 26 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası seçimlerinde Başkan Adayı’yım. Ülkemizde yaşanan küresel kriz ve pandemi döneminde esnafımızın yaşadığı sorunları sizler gibi bende bir esnaf olarak yaşadım ve bu dönemde bizlerin yaşadığı sorunlara sahip çıkılması gerekirken ortada olan boşluğa esnaflar olarak şahit olduk .Esnafımızı yalnız bırakmayacak her zaman yanınızda olacak genç ve hevesli ekibimizle bu yola çıktık. İyi ve kötü gününüzde sizinle birlikte şeffaf, sürekli oda-esnaf ilişkisi olan projelerimizle esnafımıza nefes aldıracağımız güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle desteklerinizi bekliyorum.”

BAŞKAN ADAYI SAMET ÖZLÜ;” GENÇ VE HEVESLİ EKİBİMİZLE YOLA ÇIKTIK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin