Başıboş köpeklerin saldırdığı genç yaralandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, evine giden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu kaçarken düşüp yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Bilecik Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Filizli Sokak üzerinde evine giden Kemal Furkan Köse (22) başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

KÖSE;” BENİM CANIM YANDI BAŞKALARININ YANMASIN”

Köpeklerden kaçarken dengesini kaybedip düşen 22 yaşındaki gencin sağ kolunun kırıldığı ve ayaklarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Yaralanan gence çevredeki vatandaşlar müdahale ederek Bilecik Devlet Hastanesine götürdü.

 

Köpeklerin saldırısına uğradığı Kemal Furkan Köse, “benim canım yandı başkalarının canı yanmasın” ifadelerini kullandı.Köse; ” evime gidiyordum bir anda karşıma 4-5 tane başı boş köpekler çıktı ne yapacağımı bilemedim. Duraksadım bana doğru koşarak geldiklerini görünce bende kaçmaya başladım. Koşarken dengemi kaybedip yere düştüm ve çığlık attım gerisini hatırlamıyorum.” dedi.

 

Öte yandan yaralanan gencin ailesi hastaneye gelirken bu durumun arkasında duracağını ve gerekenin ne ise yapılacağını belirtti.

 

Olayın ardından, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı hastaneye gelerek incelemelerde bulundu.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Başıboş köpeklerin saldırdığı genç yaralandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin