Babalar Çocuklarıyla Yarıştı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anaokulunda gerçekleştirilen yarışmada babaların çocuklarıyla birlikte yarışması, ilginç görüntülere sahne oldu.Yarışmada babaların çocuklarına kendilerini göstermek için gösterdiği çaba, anneler tarafından alkışlandı.

 

Bahçelievler Anaokulunda “Babalar yarışıyor, anneler alkışlıyor, çocuklar eğleniyor” projesi kapsamında düzenlenen yarışma büyük ilgi gösterdi.

 

Müzik eşliğinde bir daire etrafında çevrili küçük sandalyelere çocuklarıyla birlikte oturma yarışı yapan babalar, büyük takdir topladı. Daha sonra ayaklarına ip bağlanan ve zıplayarak çocuklarının elindeki mendilleri kapmaya çalışan babaların telaşı ilginç sahnelere neden oldu.

Son alarak çocuklarının yedirdiği yoğurdu en hızlı yemeye çalışan balalar, gün sonunda sertifika aldı.

 

Anaokulu müdürü Sevgi Uğurlu, yaptığı açıklamada, yarışmanın 2014’ten bu yana geleneksel hale geldiğini söyleyerek, ” Amacımız çocukların babalarıyla beraber kaliteli vakit geçirmeleri. Babaların da eğitim için aktif vakit katılımını sağlamak. Babalar çok istekliydi. 7 tane babamızda sırf bu yarışma için il dışından geldiler. Yarışma sonunda da velilerimize öğrencilerimiz güzel bir madalya takdimi ve belge verecekler. Çocuklarda eğlendi, anneler babalar da eğlendi,güzel kaliteli vakit geçirdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

 

Babalar Çocuklarıyla Yarıştı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin