AYHAN BAŞKAN RESMEN CHP’Lİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek CHP’ye geçti.2014 Yerel seçimlerinde MHP’den aday olan ve seçimi kazanan Ödübek yaklaşık 2 yıl önce MHP’den istifa etmişti.

Görevine bağımsız olarak devam eden Ödübek geçtiğimiz akşam CHP’ye geçti.

TBMM önceki dönem Başkan vekili, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve İl Başkanı M.Metin Yaşar’ın rozet taktığı Belediye Başkanı Ayhen Ödübek CHP’ye geçmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Ödübek ,İnhisar’a yaptığı hizmetleri tek tek açıklayarak yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu da açıkladı.

Bugüne kadar yaptığı destek ve katkılarından dolayı Yaşar Tüzün’e, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’ya, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’ya ilçe halkı adına teşekkürlerini ifade eden Ödübek  Cumhuriyeti kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına da şükranlarını iletti.

Gece halk konseri ve havai fişek gösterileriyle devam ederken; İnhisar’lı vatandaşlar sanatçıların şarkılarıyla da doyasıya eğlendiler.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe başkanı Gültekin Çalışkan, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Söğüt İlçe Başkanı İsmet Tunca ile çok sayıda partililerin katıldığı gece 10.YIl marşı söylenmesi iğle son buldu.

 

AYHAN BAŞKAN RESMEN CHP’Lİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin