AVRUPA MÜZE AKADEMİSİNDEN TAM NOT ALDI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Şehir Müzesi Avrupa Müze Akademisinden gelen ziyaretçilerini ağırladı.

Bozüyük Şehir Müzesindeki incelemelerinin ardından heyet Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Bozüyük gibi bir ilçede böylesine kapsamlı bir müzenin oluşturulmasının çok büyük bir başarı olduğunu belirten heyet Başkan Bakıcı’ya konuya gösterdiği alaka için teşekkür ettiler. Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; ” Bozüyük’te göreve geldiğimiz günden itibaren çok çeşitli projeleri hayata geçirdik. Fakat bunların içinde en önemlisi Bozüyük Şehir Müzemizdir. Tarihimizin en iyi şekilde tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması için yaptığımız bu çalışma meyvesini verdi. Bozüyük’te sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Şehir Müzesi Genel Koordinatörü Veysel Kılıç, misafirlere plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

Karşılaştıkları manzara ve misafirperverlik karşısında şaşkınlarını gizleyemeyen heyet, Başkan Bakıcı’ya ve Müze Genel Koordinatörü Veysel Kılıç’a teşekkür ettiler.

AVRUPA MÜZE AKADEMİSİNDEN TAM NOT ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin