ATAKAN GÖREVE GELDİKLERİNDE YAPACAKLARINI ANLATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt ve İl Genel Meclis Adayı  İsa Güven’in bulunduğu ziyarette 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladılar.

MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Akın Atakan yaptığı konuşmasında tam olarak çalışmalara başlamadıklarını, önümüzdeki günlerde Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerini belirleyerek  parti içi ve partili olmayan vatandaşlarla bire bir görüşmeler yaptıklarını belirtti.

ATAKAN:” PARKLARA KAMERA TAKTIRACAĞIZ”

Atakan konuşmasında Belediye Başkanı olması halinde kısaca yapacağı projeleri anlatarak şehri TOKİ Bölgesine Karasu mevkiine yaymayı düşündüğünü belirtti. Belediyenin yaptığı parkları takdir ettiğini ancak parklarda en büyük eksikliklerin kamera olmadığı anlatan Akın Atakan göreve geldiklerinde ilk işlerinin parklara güvenlik kamerası taktıracaklarını kaydetti.

“ŞEHRİN BAŞKA BÖLGELERİNE OTOPARK YAPACAĞIZ”

Şehir merkezindeki Trafik sorununun hat safhada olduğunu vurgulayan Aday Atakan, şehrin başka bölgelerine de katlı otopark yapmayı düşündüklerini aktardı. Bilecik’in İmar sorununa da değinen Atakan bu konuda da kalıcı projeleri olduğunu ve projelerini yakında kamuoyu ile paylaşacağını belirtti.

“SOSYAL MARKET KURACAĞIZ”

Sosyal Market adı altında Market kuracaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Akın Atakan ihtiyacı olan vatandaşların kıyafet ve yiyecek ihtiyaçlarını hayırsever vatandaşların destekleriyle ve sürekli olarak hizmete açacaklarını ifade etti. Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

ATAKAN GÖREVE GELDİKLERİNDE YAPACAKLARINI ANLATTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin