ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN: “ŞEHiTLERiMiZ iÇiN RiCA EDiYORUM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından alınan karar gereğince 29 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında oynanacak müsabaka öncesi saygı duruşunda bulunulması ve taraftarların ile futbolcuların karşılaşmalara Türk Bayrağı ile gelmeleri belirtildi.

Diğer yandan, takımların sahaya “Milletimizin Başı Sağolsun” pankartı ve ellerinde Türk Bayrağı ile çıkmaları rica edildi.

Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“SAYGI DURUŞU VE SİYAH KOL BANDI”

Suriye’nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimizin anısına 29 Şubat – 01 Mart 2020 tarihlerinde oynanacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör lig ve yerel amatör lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması, ayrıca dileyen kulüplerin müsabakalara siyah kol bandı takmaları ve aşağıda metni yazılı pankart ile sahaya çıkabilirler.

“ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN. İDLİB’DEKİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ ”

Kenetlenmenin gücünü daha belirgin göstermek ve şehitlerimizi al bayrağımızla anmak için tüm Spor Toto BAL ve yerel amatör müsabakalara taraftarların Türk Bayrağı ile gelmeleri ve takımların sahaya “ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ” pankartının yanında, futbolcuların ellerinde Türk Bayraklarıyla çıkmalarını önemle rica ederiz.

ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN: “ŞEHiTLERiMiZ iÇiN RiCA EDiYORUM”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin