ASKF Başkanı Nusret Tosun; “Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  basın mensuplarıyla 2018-2019 futbol sezon açılış yemeğinde bir araya geldi.ASKF Başkanı Nusret Tosun, ASKF Başkan Yardımcısı Murat Hızlı, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku,Tesisler Müdürü İsmail Özdil ve yönetim kurulu üyeleri  ile Denetleme kurulu başkanı Soner Bolu katıldı.21 Ekim Dünya Gazeteciler gününüz kutlayan ASKF Başkanı Nusret Tosun;  “Her yıl gelenek hale getirdiğimiz basın mensuplarına istişare toplantısına bu akşam da yapıyoruz. 2018-2019 spor sezonu tüm kulüplerimize inşallah hayırlı uğurlu olur. Özellikle spor müsabakalarında sizlerden daha çok destek bekliyoruz. Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım.” dedi.

TOSUN;” SİZLERDEN DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ”

Ayrıca Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu basın toplantısına  11 HABER,Haber228, Anadolu Ajansı, Pazaryeri11, Bilecik Olay, İhlas Haber Ajansı,  (İHA)Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Yarın Gazetesi, Bozüyük Haberleri, Bilecik Birlik,Osmaneli Haber, ve Gölpazarı’nın Sesi temsilcileri katıldı.

Basın mensupları ASKF Başkanı Nusret Tosun’a teşekkür ederken, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’nun da yakın bir zamanda basın mensuplarıyla biraraya geleceği kaydedildi.

ASKF Başkanı Nusret Tosun; “Hep beraber sporu en üst seviyeye çıkartalım”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin