ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN; “BEN MAÇLARIN OYNANMASINDA YANAYIM AMA..”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bilecik Başkanı Nusret Tosun Açıklamalarda bulundu.

Bilecik Arena programında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Tosun; “maçları nasıl oynatacağız?Gerçi bu bizim elimizde değil.Ben şahsen oynatılmasından yanayım.Keşke önlem alabilsek de maçlar oynansa” dedi.

BAŞKAN TOSUN;” VATANDAŞLARIMIZA SESLENİYORUM”

Pandeminin artış gösterdiği bu günlerde de mesajlar veren ASKF Başkanı Nusret Tosun;” ben Arena aracılığıyla vatandaşlarımıza sesleniyorum. Gerçekten hafife alınacak bir hastalık değil.Allah düşürmesin” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“BEN ŞAHSEN OYNATILMASINDAN YANAYIM”

“HES koduyla olabilir mi olabilir ama malum neredeydik, nereye geldik nereye çıkıyoruz. Çok sağlıklı önlem alabiliyor muyuz alamıyoruz. Maçları nasıl oynatacağız gerçi bu bizim elimizde değil. Ben şahsen oynatılmamasından yanayım önlem alamayız. Bizim futbol müsabakaları 18, 18 olmak kaydıyla 36 kadro oluyor. Bunun yöneticisi, yardımcısı, sağlıkçısı, malzemecisi derken 25 oluyor rakipte 25 dersek toplamda 50 oluyor.

“KEŞKE ÖNLEM ALABİLSEK DE OYNATABİLSEK”

Saha komiseri dersek, sağlıkçısı, saha müdürü derken 50-60 kişi saha içinden bahsediyoruz tabi bunlara Jandarma ve Poliste ekleniyor. Keşke önlem alabilsek de oynatabilsek. Bunlardan 1 kişide çıksa sonucu siz düşünün yani. Bunları oynatmamız için gerçekten çok iyi önlemler almamız lazım” dedi

“NE KADAR HES KODU ALSANIZ DA OLMUYOR”

81 ilden insanlar gelmiş salonlar tıklım tıklım dolu. Siz ne kadar HES Kodu da alsanız da çok iyi olmuyor. Ben ARENA ekibi sayesinde vatandaşlarımıza sesleniyorum gerçekten hafife alınacak bir hastalık değil Allah düşürmesin ben bütün ölenlere Allah’tan Rahmet diliyorum hastalığı geçirenlere de sağlıklı bir hayat diliyorum.

ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN; “BEN MAÇLARIN OYNANMASINDA YANAYIM AMA..”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin