APO’YU SORGULAYAN KOMUTAN BİLECİK’TEYDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apo’yu sorgulayan komutan olarak bilinen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “PKK ve FETÖ terör örgütlerine karşı Türkiye’nin çözümü” konulu konferansı için Bilecik’e geldi.

Bilecik Merkez’de bulunan Belediye Kültür sitesinde Bilecik halkına hitap eden Komutan;”Ordumuz artık daha da güçlüdür. Fakat hala tehlike geçmiş değildir. Türk Milleti olarak uyanık olmalıyız. Buradan tek kurtuluşumuz yine Mustafa Kemal’e sarılmaktır. Bizler millici güçleri ayağa kaldırmak zorundayız. Ayağa kaldırmak derken Milli bir hükümeti kurmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Em. Alb. Hasan Atilla Uğur ise konferansında özetle şunları ifade etti. “Bugün Türkiye İkinci Kurtuluş savaşını yaşamaktadır. Sakın kimse o zaman başkaydı şimdi başka gibi düşünmesin. Emperyalizm her dönem çeşitli taşeronlar bularak bu toprakları bölme gayreti içine düşmüştür. Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye’nin her yerinde bölücülüğe karşı inanılmaz bir mücadele içindedir. Geçtiğimiz günlerde görüldüğü gibi Beşiktaş’ta o pırıl pırıl polislerimizi şehit ettiler. Yine Kayseri’de çarşı izine çıkan aslan gibi askerlerimizi şehit ettiler. Rus büyük elçisini vurarak Türkiye’ye gözdağı verdiler. Bakın 1974 yılında Yugoslavya Devlet Başkanı Tito aynen şunu söylüyor; Emperyalizm diyor, bir tek dünyada Anadolu’da yenildi, onu da Mustafa Kemal’in çocukları yaptılar diyor. Emperyalizm bir daha yenilecekse bu yine Anadolu’da olacaktır diyor. Böyle bir kehanette bulunuyor. Şimdi gelelim Fethullahçı Terör Örgütüne. Bana soruyorlar komutanım yıllarca bunları neden fark etmediniz diye, şunu iyi bilin ki FETÖ ilk bilenler bizleriz. Bakın 1998 yılında Nuh Mete Yüksel isimli bir Cumhuriyet Savcımız o zamanki adıyla DGM savcısı Fethullah Gülen hakkında bir soruşturma yürüttü. Adamı kaset komplosuyla 1 haftada derdest ettiler. Hemen akabinde İstanbul’da Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan bunlarla ilgili bir çalışma yaptı. Onu da meslekten ihraç ettiler. Yine Ergenekon kumpasıyla hapse attılar. Hemen akabinde Jandarma Genel Komutanlığı istihbarat daire başkanlığında görevli bir daire başkanı olarak ben bizzat bir dosya hazırladım.

Bu dosyada neler vardı size söylüyorum; şuan FETÖ’den tutuklu veya dışına kaçmış sözde silahlı kuvvetleri mensubunun daha o yaşlardaki hallerinden FETÖ terör örgütünün mensupları olduğunu kanıtlarıyla ortaya koymuştum. Bu dosyayı da dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’e sundum ve aldığım cevap şudur; Albayım alnı secde edenlerle niye uğraşıyorsun. Bakın arkadaşlar bunlar Amerikan güdümünde İslami iğdiş etmeye çalışan kişilerdir. Bizim yöneticimiz ise alnı secde edenlerle neden uğraşıyorsun diyebiliyor. Bakın arkadaşlar bu mesele öyle 3-5 yıllık değil 35 yıllık meseledir. Bunların özellikle kamu kurum ve kuruluşları anlamında girmedikleri, sızmadıkları yer yok. Ama bunlar şu anda buralardan temizlenmektedir. Yine Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde de temizleme çalışmaları sürmektedir. Bakın ordumuz artık daha da güçlüdür. Fakat hala tehlike geçmiş değildir. Türk Milleti olarak uyanık olmalıyız. Buradan tek kurtuluşumuz yine Mustafa Kemal’e sarılmaktır. Bizler millici güçleri ayağa kaldırmak zorundayız. Ayağa kaldırmak derken Milli bir hükümeti kurmak mecburiyetindeyiz. Bu oyunları bozmak içinde çok ciddi hareket etmek zorundayız, biz bunu yaparız bize güvenin.”dedi.

 

Konferans Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Em. Alb. Hasan Atilla Uğur’un sorulan soruları cevaplaması ve kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

APO’YU SORGULAYAN KOMUTAN BİLECİK’TEYDİ
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
BİLECİK İLKLERE İMZA ATAR

Her siyasi partiden ve Sivil Toplum Temsilcilerinden katılım olması Türkiye’ye örnek bir toplantı olmuş. Bilecik her zaman böyle ilkler imza atan bir il olmuştur.Tebrikler…

Bizi Takip Edin