ALKIŞLAR BU KÖYÜN GENÇLERİNE!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt’ün Tuzaklı Köyünde iftar yemeği düzenlendi.

Köy gençlerinin kendi aralarında organize ederek düzenlenen iftar yemeğine katılımın bir hayli fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Tuzaklı’lı gençlerin kendi aralarında para toplayarak organize ettikleri iftar yemeği geçtiğimiz akşam köy meydanında gerçekleşti.Yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftar sonrası görüşlerini aldığımız köyün gençleri; ” bir kaç yıldır köyün gençleri olarak kendi aramızda para toplayıp köy halkımıza iftar yemeği veriyoruz.Katılımın da yüksek olması bizleri memnun ediyor.

 

Birlik ve beraberliğin simgesi olan Ramazan ayında hep birlikte iftar yapmanın sevinciyle gelecek nesillere örnek olmasını istediğimiz bu geleneğimize katkı yapan bütün hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunarız” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

 

Diğer yandan Tuzaklı köyü Muhtarı Mehmet Ergin ise köy gençlerinin bu duyarlı davranışlarından dolayı memnun olduklarını belirterek, bu geleneğin gelecek kuşaklara da iyi bir örnek olmasını beklediklerini, emeği geçen tüm gençleri köy halkı adına rebrik ettiğini ifade etti.

 

Başka köylere de örnek olmasını istediğimiz bu geleneği ayakta tutmaya çalışan Tuzaklı köyü gençlerini tebrik ediyor,alkışların en büyüğünü hak ettikleri düşüncesiyle iftar hayrının kabul olmasını temenni ediyoruz.

ALKIŞLAR BU KÖYÜN GENÇLERİNE!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin