AKARKARASU: “TEŞEKKÜRLER BİLECİK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Adayı Av.Faik Akarkarasu “Teşekkürler Bilecik” dedi. 1 Haziran 2018 Cuma günü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Bilecik mitingiyle ilgili değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Akarkarasu;

” BU MİTİNG BİLECİK SİYASİ TARİHİMİZE MİM DÜŞECEKTİR”

” Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin düzenlediği mitingimize katılarak bizlere güç, destek ve moral veren saygı değer Bilecik halkımıza, Miting alanımızın hazırlanmasında büyük emekleri geçen partimizin emekçi Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Güvenlik önlemlerini alan Emniyet güçlerimize,112 Sağlık Ekiplerimize, İtfaiye Personelimize, OEDAŞ Ekibine ve ayrıca Basınımızın emekçi temsilcilerine  sonsuz Teşekkürler ediyorum.

“VATANSEVER İNSANLARIMIZ BİR İRADE SERGİLEMİŞLERDİR”

” Bu miting Bilecik siyasi tarihimize mim düşecektir. Her kesimden, herkesin katıldığı bu anlamlı ve coşkulu mitingde komşu İllerden, İlçelerden taşıma yapılmamış, sadece Bilecik ve İlçelerimizden Vatansever insanlarımız bu güzel günde “TAMAM” diyerek bir irade sergilemişlerdir. Bilecik’imiz siyasi yaşamda her zaman gücünü tüm Türkiye’ye göstermiştir ve 24 Haziran’da tekrar gösterecektir” ifadelerini kullandı.

 

AKARKARASU: “TEŞEKKÜRLER BİLECİK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin