AKARKARASU: KÖYLÜ PERİŞAN HALDE!.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ANNESİNİN KÖYÜNDE İFTAR VERDİ”

CHP Bilecik Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu “Köylü Perişan Halde” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik milletvekili Akarkarasu yaptığı seçim çalışmalarına merkezin yanı sıra köylerde de devam ediyor. Partililerle birlikte yaptığı çalışmalar kapsamında geçtiğimiz akşam Pazaryeri ilçesine bağlı Demirköy’de bir iftar yemeği düzenleyen Akarkarasu ardından Karaköy ve merkeze bağlı Kurtköy’e bir dizi çalışmalarda bulundu.

Akarkarasu burada yaptığı konuşmada ülkenin iyi yönetilmediği, AKP hükümetinin insanları ikiye böldüğünü, köylünün, üreticinin halinin perişan olduğunu belirterek şunları aktardı:

“AKARKARASU:” KÖYLERİMİZDE GENÇ İNSAN KALMADI”

“ Sevgili hemşehrilerim, öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Geldiğimiz süreçte 24 Haziran’da bir seçime gidiyoruz.AKP Hükümeti 16 yıldır ülkeyi kötü yönetiyor.Toplumu resmen ikiye böldüler.Bizden olanlar, bizden olmayanlar diye..Oysa bu Cumhuriyeti kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları hiçbir ayrım yapmadan, emperyalistlere karşı mücadele etmişler ve bizlere bu güzel Cumhuriyetimizi armağan etmişlerdir.Gelinen noktada ekonominin durumu ortada.Dolar aldı başını gitti.İş dünyası sıkıntılı, dar gelirlerin durumu belli.Köylü perişan halde.Mazot 6 TL’yi buldu, gübre fiatları aldı başını gidiyor.Millilikten bahsediyorlar.Senin hayvanın yurt dışından geliyor, samanın ithal, buğdayın ithal, yerli tohumun neredeyse yok.Gübreye kota getirdiler. Üretici ürettiğini istediği fiyata satamıyor, zarar ediyor, hayvancılığı bitirdiler. Bakın en önemlisi köylerimizde genç insan kalmadı.

“AKARKARASU:”HERKES BORÇLU”

Neden çünkü köyde para kazanamıyor. İnanıyorum ki 24 Haziran’da tüm bu olumsuzluklara dur diyecek ve bu ülkeyi kötü yöneten AKP iktidarının gidişatına hep beraber son vereceğiz.Üreten bir toplum olmak durumundayız.Tarımın kalkınmasının bir tek yolu vardır. O da sanayileşmiş tarım.Bilecik kırsal kalkınmada öncelikli İller arasında değil. Komşularımız Kütahya, Bursa bu kapsamda. Köylerimizi geziyoruz, vatandaşlarımız çok dertli Herkes borçlu. Ya birbirlerine kefil olmuşlar, ya da bankalardan çektikleri kredileri ödeyememişler. CHP İktidarında köylülerimizin bu sıkıntılarını çözmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Demirköy’ün sevilen isimlerinden İsmet Eren ile Faik Akarkarasu’nun samimiyetleri de dikkatlerden kaçmadı.

AKARKARASU: KÖYLÜ PERİŞAN HALDE!.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin