AKARKARASU: “BU SEÇİM GENÇLERDEN ÇOK UMUTLUYUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Av.Faik Akarkarasu seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece Gündüz demeden partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya gelen CHP’liler 24 Haziran seçimlerine özellikle gençlerin çok duyarlı olduklarını kaydettiler.

Propaganda kapsamında merkez Beşiktaş Mahallesinde iş yerlerini ziyaret eden Akarkarasu ve beraberindekiler vatandaşın olumlu tepkilerinden memnun olduklarını belirttiler. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Av.Faik Akarkarasu;”Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın bize dönüşleri oldukça olumlu. AKP iktidarından bir yılgınlık, bir yorgunluk olduğunu açıkça gözlemliyoruz. Özellikle de gençlerden bu sefer çok farklı olumlu tepkiler alıyoruz. Ve bu da bizleri çok umutlandırıyor açıkçası” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan CHP Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri iş yerlerinde vatandaşları 1 Haziran Cuma günü İlimize gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine davet ettiği kaydedildi.

AKARKARASU: “BU SEÇİM GENÇLERDEN ÇOK UMUTLUYUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin