AKARKARASU:“ ALAN DA MEMNUN DEĞİL, SATAN DA!..”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu Pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla da sohbet etti. Pazar günleri Ertuğrul Gazi Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret eden CHP heyeti burada vatandaşların ve pazarcı esnafının sorunlarını dinlediler. Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“ CHP olarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçim hem Ülkemiz için, hem İlimiz için, hem de çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. 25 Haziran’da daha özgür, daha refah, daha mutlu bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaktan başka bir şansımız yok” diyerek Pazar ziyaretinden edindiği izlenimleri aktardı:

“VATANDAŞ AKP’YE GEREKLİ DERSİ VERECEK”
Akarkarasu açıklamasında;” Pazar ziyaretimizde şunu gözlemledik; alan da memnun değil, satan da. Vatandaş fiyatların pahalılığından şikayet ederken, satıcılar da maliyetlerin yüksek olduğunu ve bu yüzden de kar marjının düşük olduğunu belirtiyorlar. Buradan şunu anlamamız gerekli diye düşünüyorum vatandaşımız bu seçimde AKP’ye gerekli dersini vererek TAMAM diyecek” dedi.
CHP Heyeti daha sonra şehir merkezinde bulunan Otogar esnafını da ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

AKARKARASU:“ ALAN DA MEMNUN DEĞİL, SATAN DA!..”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin