Akalın: “Örgütlenmemiz tüm hızıyla devam ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Sekreteri Prof.Dr.Hakkı Akalın 11Haber sahibi Erhan Toka’ya açıklamada bulundu.

Akalın açıklamasında yeni kurulan partinin çok kısa bir sürede seçimlere girmeye hak kazandığını belirterek Ülke genelinde çok yoğun çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı.

Memleket Partisi Genel Sekreteri Prof.Dr.Hakkı Akalın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

PROF.DR.HAKKI AKALIN; “TAHMİNLERİN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”

“Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin 4 Eylül’de Sivas’tan başlattığı Memleket Hareketi vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine partileşme sürecine girdi. Mayıs ayında İçişleri Bakanlığına verdiğimiz kuruluş dilekçemizle birlikte İllerde örgütlenme çalışmalarımıza hız verdik. Yoğun ilgi gören bu süreçte 50’nin üzerinde il’de partimiz resmen kuruldu. Genel başkanımız ve kurucu üyelerimizle birlikte İl binalarımızın açılışlarına katılıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Van, Ağrı ve Erzurum açılışlarımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve sıcak alakaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

“GENÇLERİMİZİN UMUDU OLMAK İÇİN”

Bu da gösteriyor ki Memleket partisi olarak ilk seçimlerde tahminlerin üzerinde bir oy alacağız. Ülkemizi 20 yıldır yöneten mevcut iktidardan da muhalefetten de memnun değiliz. Yarınlarından umutsuz olan gençlerimizin umudu olmak için, toplumu bölen değil, birleştirici olmak için,kadın erkek ayrımcılığını ortadan kaldırmak için,gelir seviyesini eşit dağıtmak için, Hukukun herkese eşit dağıtılması için çıktığımız bu yolda toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla 18 Eylül tarihinde yapacağımız 1.Olağan Kurultayımızın ardından başta genel başkanımız  Sayın İnce olmak üzere Memleket Partisi olarak sahaya ineceğiz. Her geçen gün büyüyen partimizde ve tabanda müthiş bir heyecan ve umut olduğunu açık açık gözlemliyoruz. Hedefimiz 50+1″ dedi.

MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELECEK

Diğer yandan Bilecik Merkez İlçe, Bozüyük ve Söğüt örgütlerinin de kurulduğu belirtilirken Genel Başkan Muharrem İnce’nin yakın zamanda Bilecik’e gelerek İl binasının açılışını gerçekleştireceği  kaydedilirken; Bilecik İl örgütünün de bu kapsamda hummalı bir çalışma içinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Akalın: “Örgütlenmemiz tüm hızıyla devam ediyor”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin