AK Parti’den Olağan Üstü Meclis Toplantısına Katılmama Kararı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz hain darbe girişimi ile alakalı söz verilmemesinden dolayı AK Parti grubu, olağanüstü Belediye Meclis toplantısına katılmama kararı aldı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. birleşimi toplantısında AK Parti grubu adına, Meclis Üyesi ve AK Parti Sözcüsü Çetin Kaya gündem dışı söz almak isterken Başkan Semih Şahin söz hakkı tanımamıştı.

 

15 Temmuz hain darbe girişimi ile alakalı AK Parti grubu söz hakkı istedi. Bunun üzerine Başkan Semih Şahin, “Gerek yok, Eylül’de konuşursunuz, tatil yapın dinlenin. Gerilmeyin” demişti.

 

Başkan Şahin Belediye meclisini söz hakkı tanımadan meclisi kapatınca AK Parti grubu ve MHP grubu protestoda bulunarak basına açıklamasında bulunmuştu.

AK Partiden Olağan Üstü Meclis Toplantısına Katılmama Kararı

AK Partiden yapılan yazılı açıklamada;

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri olarak Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2. oturumunda AK Parti grubu adına 15 Temmuz’un senei devriyesi ile alakalı söz hakkı talebimiz belediye başkanı tarafından saygısızca geri çevrilmiştir.

 

Seçilmiş Belediye Meclis Üyeleri olarak Milletimizin ve Devletimizin bekasına kastedilen 15 Temmuz hain darbe girişimi ile alakalı söz verilmemesinden dolayı AK Parti grubu olarak olağanüstü Belediye Meclis toplantısına katılama kararı alınmıştır.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

AK Parti’den Olağan Üstü Meclis Toplantısına Katılmama Kararı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin