AK PARTİ’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİ HEYETİ BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık,Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Belediye Eski Başkanı Nihat Can, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şahin, konuklarına teşekkür etti.

Milletvekili Selim Yağcı ise Başkan Şahin’e görevinde başarılar dileyerek, Bilecik için yapılması gereken güzel çalışmalarda katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.

FİKRET KARABIYIK; “DESTEK OLACAĞIMIZI İLETTİK”

Bir konu olduğunda destek olacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Demokrasimizin en güzel örneğini yaşadığımız 31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile seçilen Başkana çalışmalarında başarılar diledik. Birlikte yaşadığımız bu topraklarda ilimiz için hayırlı olacak her çalışmada iktidar partisinin bireyleri olarak bize düşen bir konu olursa destek olacağımızı ilettik. Belediye Başkanı Semih Şahin’e ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şahin’in konuklarına kahve fincanı takımı hediye ettiği ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

AK PARTİ’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin