AK Parti Teşkilat Akademisi Başlıyor | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Teşkilat Akademisi Programıyla teşkilat mensuplarına iki gün süren dolu dolu bir eğitim vermeye hazırlanıyor.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in öncülüğünde 11 Aralık Cumartesi ve 12 Aralık Pazar tarihlerinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan programa AK Parti’nin önde gelen isimleri ve alanında uzman kişiler, AK Partililer ile bir araya gelecek.

Cumartesi günü başlayacak olan programda ilk gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; Reformcu AK Belediyecilik, Gazeteci Cihangir İşbilir; Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye,  önceki dönem Çalışma Bakanlarından Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu; Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, önceki dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet  Arslan; Savunma Sanayi- Teknoloji- Ulaştırma, İletişim Uzmanı Tarkan Zengin; Etkili İletişim konularıyla AK Parti teşkilat mensuplarının karşısında olacak.

Diğer yandan yoğun bir tempoyla devam edecek olan Teşkilat Akademisi Pazar günü ise; Afyon Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TV programcısı ve yazar Serdar Tuncer; Motivasyon, TV programcısı ve köşe yazarı İsmail Kılıçarslan AK Değerler, Ankara Milletvekili ve önceki dönem AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam; Siyasal İletişim ve Yeni Medya konularını işleyecekler.

Teşkilat Akademisi Programıyla ilgili açıklamalarında AK Parti’nin teşkilat mensuplarının eğitimine verdiği öneme dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım; “Yaptığımız eğitim programlarıyla teşkilat mensuplarımızın partimize olan bağlarını güçlendirmeyi, motivasyonunu artırmayı, inançlarını sağlamlaştırmayı, özgüven ve heyecanlarını çoğaltmayı hedeflemekteyiz. Bu minvalde partimizin önde gelen isimleriyle alanında uzman kişileri teşkilat üyelerimizle bir araya getirmekteyiz. Dönem dönem yaptığımız Teşkilat Akademisi Programlarıyla tüm Türkiye’de çok ciddi bir organizasyona imza atıyoruz. Böylesine geniş bir eğitim programının dünyada eşi benzeri yok.  Her yıl içeriklerimizi güncelleyerek bu tür eğitim programlarına devam edeceğiz. Böylece 2023 seçimlerine bilgi, birikim ve enerjisini artırmış bir teşkilat olarak çok güçlü gireceğiz. Dolu dolu iki gün sürecek olan programımıza tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ve AK Partimize gönül vermiş herkesi bekliyoruz” İfadelerini kullandı.


AK Parti Teşkilat Akademisi Başlıyor | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin