AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a Görev Verilecek mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’na atanacak olan ismin belirleneceği temayül yoklaması, Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç’in katılımı ile AK Parti Bilecik İl Binasında gerçekleştirildi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç görevi devretmesi beklenen Fikret Karabık’ın koordinatörlük görevine getirilebileceğinin sinyalini verdiler.

Kongre sürecine ve il başkanlığına ilişkin açıklamalarda bulunan Mersinli ve Sevinç İl Başkanlığı görevini devredecek olan Fikret Kayabık’a yeni görev verileceğini belirttiler.

Basın mensuplarının Fikret Karabıyık’a görev verilecek mi sorusunun sorulması üzerine; Marmara Bölgesi Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli, “Kongrelerimizi bitirdikten sonra koordinatörlerimiz güncellenecek. Ben biliyorum ve inanıyorum ki, Fikret Başkanım da burada yeni görevini alacaktır. Muhtemelen Koordinatör olarak görevi ne devam edecektir diye düşünüyorum. Genel merkezimiz Fikret Başkanımıza yaptığı çalışmalar neticesinde bir görev verecektir.”dedi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a Görev Verilecek mi?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin