AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın yeni yıl kutlama mesajı | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değerli Hemşehrilerim…
Yeni ümitler ve beklentilerle 2022 yılına merhaba diyoruz.
2022’nin hemşehrilerim, ülkem ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Tüm dünyada Covid 19 Hastalığı sebebiyle oluşan ekonomik türbülans ve ekonomik daralmayı Türkiye olarak en az zararla atlatma çabası ve gayreti içinde çalıştığımız; içte ve dışta olan işbirlikçiler eliyle maniplasyon yapırak döviz kuru üzerinden ekonomik dengemizi bozmaya çalışanlarla mücadele ettiğimiz zor bir yılı geride bırakıyoruz.
Cumhur İttifakı olarak 2022 Sivas Kongresinde MANDACILARA Karşı Mustafa Kemal Paşanın Önderliğinde “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” sloganıyla çıkılan bağımsızlık yolculuğunu Cumhuriyetimizin 100. Yılında, her alanda tam bağımsız Türkiye’yi inşa ederek sürdürme ideali için çalışmamızı sürdürdüğümüz bir yıl olacak.
Son 20 yıldır olduğu gibi 2022 de de inşallah ‘AŞKINAN ÇALIŞAN YORULMAZ’ inancıyla çalışmaya, devam edeceğiz.
Dünyada 5 milyondan fazla insanın hayatına mal olan Covid-19 salgınının etkilerine rağmen Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu süreçte 2023 hedeflerine erişme adına son viraj yılı olan 2022 yılı sanayi, ulaştırma, eğitim ve sağlık yatırımlarıyla sosyal hizmet harcamalarını azaltmadan çalışmalarımızı sürdürdüğümüz yatırımlar ve açılışlar yılı olacak.
Tam bağımsız, güçlü, dostuna güven düşmanına korku veren Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.
Şeyh Edebali’nin “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” anlayışından hareketle modern dünyanın yaşadığı en büyük sağlık krizi sonrası yaşanan ekonomik sıkıntıları hafifletmek gayesiyle; Türkiye’mizin büyümesi, güçlenmesi için İşçisi, işvereni, esnafı, çiftçisi, genci, yaşlısı ve emeklisiyle toplumun tüm kesimine sahip çıkan; kadının güçlenmesi, çocukların korunması, engellilerin toplumsal hayata katılımı ve ailenin güçlendirilmesi önceliklerimizle AK Parti olarak 20 yıldır olduğu gibi istikrarı, refahı, kalkınmayı sürdürmek, bu küresel krizi fırsata çevirerek, salgın atmosferinden üreterek, büyüyerek, çıkmak için kollarımızı sıvadık.
Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için, yerli ve millî enerji yatırımlarımızla Türkiye’ye güç katmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bir sağlık krizi olarak doğurduğu etkileri itibarıyla Covid-19 küresel ekonomik bir krizin tetikleyicisi olurken; Küresel tedarik zincirlerindeki değişimlere rağmen 2022 Hastaneler, otobanlar, köprüler, barajlar, içme suyu ve sulama tesisleri, organize sanayi bölgeleri, teknoparklar, enerji ve savunma sanayi projelerini tamamladığımız bir yıl olacak inşallah.
AK Parti olarak ülkemize ve milletimize hizmet yolunda engel tanımadık, tanımıyoruz.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
2021 de dar-ı bekaya uğurladığımız kardeşlerimizi; şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.
2022’nin hemşehrilerime, ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın yeni yıl kutlama mesajı | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin