AHSEN & MUSTAFA’NIN MUTLU GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimiz esnaflarından CHP Belediye Meclis üyesi Ahmet Korkmaz ve Nevin Korkmaz’ın kızları Ahsen ile; Bilecik Spor eski başkanlarından İsmail Cinoğlu ve Gamze Cinoğlu’nun oğulları Mimar Mustafa Cinoğlu evlenerek hayatlarını birleştirdi.

 

Mustafa Cinoğlu ve Ahsen Korkmaz’ın düğünü Bilecik’te birçok siyasi  ve STK Temsilcisi isimleri bir araya getirdi. Genç çiftin nikahlarını Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı kıyarken nikah şahitliğini  ise CHP Milletvekili Yaşar Tüzün yaptı.

 

Gölpark Pelit Bahçe’de yapılan görkemli düğüne; Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, siyasi parti il yöneticileri ve üyeleri, Belediye meclis üyeleri olmak üzere Bilecik siyasetinden, iş dünyasından ve STK temsilcileri ile Korkmaz ve Cinoğlu Ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Diğer yandan  Milletvekili Tüzün yaptığı konuşmasında damat Mustafa’nın sünnet düğününde de yağmur yağdığını hatırladığını, evlenirken de yağmur yağdığını söyleyerek; “Mustafa bereketli bir kardeşimiz, dilerim bundan böyle gelinimiz Ahsen ile birlikte yaşamları boyunca her işleri bereketli geçer” sözlerine yer verdi.

Genç çiftimizi ve Ailelerini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

AHSEN & MUSTAFA’NIN MUTLU GÜNÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin