AĞIR YARALI SOKAK KÖPEĞİ TEDAVİ EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İstasyon Tren Garı bölgesinde vücuduna demir tel batması sonucu ağır yaralanan soka köpeği, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi edildi.

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, can dostlarımız olan hayvanlara hizmet vermeye devam ediyor.

 

Bilecik ve bölgesindeki örnek tesislerden olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına birçok alanda hizmet verirken, yaralı olanların da sağlığına kavuşmasını sağlıyor.

 

İstasyon Tren Garı bölgesinde ağır yaralı şekilde bulunan sokak köpeği, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde uzun bir operasyon sonucunda tedavi edildi.

 

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, konu hakkında yaptığı açıklamada, İstasyon Tren Garında vücuduna tel batması sonucu ağır yaralanan köpeği başarılı bir şekilde tedavi ettiklerini belirterek, ‘’Ekiplerimiz, Tren Garının bulunduğu alanda demir korkuluklar üzerinde atlamak suretiyle ağır yaralanan bir köpeği tedavi ve rehabilitasyon merkezimize getirdiler. Ağır yaralı köpeğe anında müdahale ettik. Köpekte aşırı kanama, göğüs kısmında iç kanama vardı. Yara, kalbe yakın alana kadar ilerlemişti. Başarılı bir şekilde can dostumuzu tedavi ettik ve şu anda merkezimizde dinleniyor. Sağlığına kavuştuğu andan itibaren tekrar yaşam alanına bırakacağız. Vatandaşlarımızın bu tür vakaları bizlere acil bir şekilde bildirmeleri çok faydalı olacaktır.’’ Ifadelerini kullandı.

AĞIR YARALI SOKAK KÖPEĞİ TEDAVİ EDİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin