ADAYLAR TANITILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BAYIRKÖY VE VEZİRHAN’I CHP’NİN KALESİ YAPACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Milletvekili Yaşar Tüzün’ün katılımıyla Bayırköy ve Vezirhan Belde Belediye Başkan adaylarını tanıtırken, partiye yeni üye olanlar içinde rozet takma töreni düzenledi.

;“Bayırköy ve Vezirhan’ı CHP’nin kalesi yapacağız”

CHP Seçim Bürosunda gerçekleşen aday tanıtım töreni partililerin yoğun katılımı iler gerçekleşirken, ilk konuşmayı gerçekleştiren Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan,Merkezde,Vezirhan ve Bayırköy Beldelerini CHP’nin kalesi yapacaklarını vurguşadı. Başkan Çalışkan, “Merkezde, Vezirhan ve Bayırköy’de ben inanıyorum ki, sizlerle birlikte aramıza yeni katılan üyelerimiz ile birlikte Mart’ın sonunu hep birlikte Bahar yapacağız. Bilecik Belediye Başkanlığını, Vezirhan Belediye Başkanlığını ve Bayırköy Belediye Başkanlığını hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yapacağız.”dedi.

KAYGISIZ;“Bayırköy’de belediyeye CHP bayrağını dikeceğim”

Bayırköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız 14 yaşından beri sol kanadın içerisinde mücadele ettiğini söylerken,31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik Bayırköy için iddialı olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Kaygısız,“Bu onurlu mücadele, bu görev bana verildi. Bunu en iyi şekilde taşıyacağıma ve Bayırköy’de de tekrardan belediyeye Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikeceğimize hepinizin huzurunda söz veriyorum.” İfadelerini kullandı.

ÖZTÜRK;“Vezirhan’ı şahlandıracağım”

İnşat sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Vezirhan Belediye Başkan Adayı Ercan Öztürk ise yapacağı projeler ile Vezirhan Beldesi’ni şahlandıracağız dediği konuşmasında,

“Bir belediye başkanın mimar olması gerekiyor, ya inşaatçı olması gerekiyor ya da inşaat mühendisi olması gerekiyor. Tabiki ben Vezirhan’ın bütün sorunlarını biliyorum. Yapacağım projeler ile Vezirhan’ı şahlandıracağız.”dedi.

ŞAHİN;“CHP’li belediyeciliğin nasıl bir şey olduğunu tüm Bilecik’e göstereceğiz”

Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, Mart’ın sonuna bahar yapmak için hep birlikte mücadele etmenin önemine vurgu yaparken konuşmasında şunları söyledi:

“Mart’ın sonunu bahar yapmak için hep birlikte çalışacağız. Yaklaşık 2 ayımız kaldı. Bu 2 ay süre içerisinde bütün Bilecik’i ayaklandırıp büyük bir başarı elde etmek istiyoruz. Eğer Bilecik merkez ilçeyi alırsak yine merkez ilçeye bağlı beldelerimiz Vezirhan ve Bayırköy ile birlikte projeler üretip CHP’li belediyeciliğin nasıl bir şey olduğunu tüm Bilecik’e göstereceğiz inşallah.”

İL BAŞKANI YAŞAR;“Bilecik’te ki 11 Belediyenin 11’inden AKP’yi kaldıracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Yaşar ise seçimlere yönelik oldukça iddialı sözler sarfederken, Bilecik’te ilinde bulunan 11 belediyenin 11’inide alacaklarını belirtti. Başkan Yaşar konuşmasında özetle;

“31 Mart’ta bildiğiniz gibi bir yerel seçim yaşayacağız. Bizler bu seçimlere tüm gücümüzle en iyi şekilde, en iyi adaylarımızı belirleyerek yola çıkmış bulunuyoruz.31 Mart’a giderken, bizler gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetim kadroları olarak çok ciddi bir hazırlığın içerisinden geçerek bugüne geldik. Bu seçimler artık bizler için zaferle sonuçlanacaktır diyorum. Bizler,parti örgütleri olarak bu seçimi almak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz.Artık biz bu seçilmede güçlerimizi birleştirerek,inanarak 31 Mart’a kadar gece gündüz,yılmadan,bıkmadan,usanmadan her yerde mücadelemizi göstereceğiz ve Bilecik’te ki 11 Belediyenin 11’inden AKP’yi kaldıracağız,yok edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkezde Semih Şahin Vezirhan’da Ercan Öztürk Bayırköy’de Hüseyin Kaygısız adayları ile bu seçimi kazanacaklarını söylediği konuşmasının başında,

TÜZÜN; “BİLECİK MEYDANINDAN SESLENİYORUM”

“31 Martta Bilecik’imizi yönetecek, Vezirhan ve Bayırköy Beldelerini yönetecek bir birinden değerli belediye başkan adaylarımızla aynı zamanla belediye meclisi üyelerimizi ve Bilecik’in yerel parlamentosu konumunda olan il genel meclisi üyelerimizi seçeceğiz. İl genel meclisi üye sayısı il genelinde toplam 21 tanedir. Bu 21’in en az 12’sini kazanabilme adına yerelde çoğunluğu oluştura bilme adına, yerel parlamentoyu, sosyal demokrat bir yönetim anlayışını ortaya koyabilme adına, 8 ilçemizde en az 12 il genel meclis üyesi seçilebilmesi için hem ittifak adaylarıyla birlikte hem de CHP’liler olarak listelerimizi ve çalışmalarımız tamamlamış bulunuyoruz.

31 Martta Belediye Başkanlığı seçimi değil. Bu seçimin adı mahalli idareler seçimi. Gittiğiniz köyde, mahallede hemşerilerimiz öncelikle mahalle ve köy adaylarını seçecek. Sonra Belediye Meclis üyesini ve İl genel meclis üyesini seçecek. Ve şehir merkezinde oturanlar da belediye başkanlarını seçecek. 4 adet oy kullanacağız. Bu oylamanın sonucunda Türkiye’de bir beka sorunu, bir rejim değişikliği adı altında siyasete engel koyana, Bilecik Meydanından sesleniyorum. Bilecik’imizi Genel Başkanımızı Sayın Kılıctaroğlu yönetmeyecek, Bilecik’imizi AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetmeyecek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetmeyecek. Bilecik’imizi bu partilerin adayları yönetecek. Bilecik’i hiç şüphe duymuyorum Semih Şahin yönetecek. Bayırköy Beldemizi Hüseyin Kaygısız arkadaşımız yönetecek, Vezirhan Beldemizi Ercan Öztürk kardeşimizi yönetecek. Bu bir genel seçim değil.

“EN ÖNEMLİSİ BİLECİK KAZANSIN İSTİYORUZ”

Eskilerin söylediği gibi şehrin emin olunan insanına bu şehri emanet edeceğiz. Emanet edeceğimiz kişi, biz CHP olarak kazanılsın istiyoruz. Semih Şahin kazansın istiyoruz. Ama en önemlisi Bilecik kazansın istiyoruz. Çünkü bizler ticaretin ve siyasetin perdesinden gelmiştik. Ama şimdi öyle bir adayımız var ki; hem inşaat mühendisi, hem öğretim üyesi, hem pratikte görev yapmış, çok değerli bir arkadaşımız. Bu ilgisini, birikimini ve kuşkusuz belediyecilik pratiğini şimdi Bilecik’te uygulayacak çok değerli arkadaşımız var. Bilecik’in kazanması için evet mührünü Cumhuriyet Halk Partisiyle buluşturmak istiyoruz. Aynı şekilde bizim iki bir birinden değerli beldemiz var.

“Aldığım oydan eksik alırsan hesabını sana sorarım.”

Bayırköy Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kaygısız’a yönelik gayet deneyimli bir aday olduğu yönünde metheden Milletvekili Tüzün şöyle konuştu:

“Geçmişte belde başkanlığımızı yapmış ve Bayırköy Beldesinde Belediye Meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yapmış, çok değerli arkadaşımız Bayırköy’ü yönetmeye talip. Geçmişte bir deneyimi oldu. Az bir oyla seçimi kaybetti. Şimdi birikimini Bayırköy’de uygulayacak. Bayırköy’ümüzü ben biliyorum. Son seçimlerde Bayırköy’ümüzde birinci parti olduk. Hüseyin Başkana dedim ki; “aldığım oydan eksik alırsan hesabını sana sorarım.”

“Vezirhan’ı Paris mi yaptın be kardeşim?”

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’u da sert sözlerle eleştiren Milletvekili Tüzün,

“Vezihan Beldemizde bir iş kazasına uğradık. Vezirhan’da iktidar partisine geçersem daha fazla hizmet ederim anlayışıyla partilerini satanlar, partililerin vermiş olduğu oylarla göreve gidip. Sonra o partisini unutanlar, şimdi ne halde olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Müstahak mı? Müstahak. Siz aldığınız oyun hakkını vermeden, onları yok sayarak, ihanet ederek partinizi değiştirirsiniz, Vezirhan’ı bu günkü konumu itibariyle CHP yönetim anlayışıyla bulunsaydınız, iktidar partisine geçtiniz de ne oldu? Vezirhan’ı Paris mi yaptın be kardeşim? Yaptığın hizmetler yerinde biliyor. Yapamadıklarını şimdi Ercan Başkanımız yapacak.

“Ercan Öztürk, Vezirhan’ın damadı”

15 yıldır Vezirhan’da oturuyor. Vezirhanlıları yakinen tanıyor. Kendisini sıfırdan, taşeronluktan başlayarak bu gün Bilecik’in en büyük meslek odasının yönetim kurulu üyesi olması, TSO’da seçilerek gelmiş olması, Bu bilgisini birikimini, başta inşaatçılık ve proje olarak Vezirhan’da hayata geçireceğine, Vezirhan’ın sanayi kuruluşlarını artıracağını, TSO’da elde ettiği birikimleri Vezirhan’a taşıyacağına düşünüyorum ve yürekten kutluyorum.”dedi.

Diğer yandan partiye yeni üye olanlara CHP rozeti takıldı.

ADAYLAR TANITILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin