AK Parti Bilecik İl Genel Meclisi, Divan Katip Üyesi Murat Hızlı Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hızlı; birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
“Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı geride bırakırken, Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların sona erdiği, gönüllerin birleştiği, sevgi ve hoşgörünün büyüdüğü özel günlerdir. Bu güzel günlerin İlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” 
