Temesist

VALİ SÖZER’İN İLK ZİYARETİ SÖĞÜT OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, ile atanmasının ardından ilk ziyaretini tarihimizin temellerinin atıldığı Söğüt ilçesine gerçekleştirdi.

İlimize atanan Vali Faik Oktay Sözer, görevine başlamasının ardından Ertuğrul Gazi Türbesi ve Külliyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Vali Sözer’e eşi Zeynep Sözer de eşlik etti.

Vali Sözer ve eşini, türbe önünde Kaymakam Ömer Faruk Tuncer ve eşi Çiğdem Tuncer, Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Dr. Talha Övet ile ilgililer karşıladı.

Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret eden Vali  Sözer, türbe girişinde geleneksel Alp kıyafetleriyle “saygı nöbeti” tutan askerlerin gerçekleştirdiği nöbet değişim törenini ilgiyle izledi.

Vali Sözer, ziyaretin ardından Ertuğrul Gazi Külliyesi içerisinde yer alan yapılar hakkında Kaymakam Tuncer’den bilgi alarak incelemelerde bulundu.                

VALİ SÖZER’İN İLK ZİYARETİ SÖĞÜT OLDU
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments