Temesist

ÖZDEMİR:”DULARIMIZ ÖNCE SAĞLIK SONRA ADALET”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, iftar programlarına katılarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Bilecik Belediyesi ile Bayırköy Belediyesinin düzenlediği iftar programlareına katılan Özdemir;”Dualarımız önce sağlık, sonra Adalet” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Özdemir yaptığı değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi:

“Merkez İlçe Başkanımız Melih Karaçam ve il-ilçe yönetimlerimizle birlikte, Bilecik Belediye Başkanımız Melek Mızrak Subaşı’nın ve Bayırköy Belediye Başkanımız Aykut Dilsiz’in düzenlediği Kadir Gecesi İftar Programı’na katıldık. Birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha idrak ettik.
Toplumumuzun farklı kesimlerinin bir araya gelerek dayanışma sergilemesi, ülkemizin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmede büyük bir güç kaynağıdır. Dualarımız önce sağlık sonra Adalet.”        

ÖZDEMİR:”DULARIMIZ ÖNCE SAĞLIK SONRA ADALET”
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments