Temesist

OZAN BAKKAL:”MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday adayı Ozan Bakkal Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan aday adayı olan Bakkal kampanya çalışmaları kapsamında temaslarına devam ediyor.

"15 YILDIR BIKMADAN, USANMADAN…"

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve Muhtarlarla biraraya gelen Ozan Bakkal; "Demokrasinin en önemli yapıtaşlarından Muhtarlarımızın desteği benim için çok değerli. Yerel yönetimlerdeki yöneticiliğimde 15 yıldır bıkmadan usanmadan mali işlerde, yol hizmetlerinde, su kanal hizmetlerinde, çevre hizmetlerinde ve İmar hizmetlerinde birlikte çalıştığımız kıymetli muhtarlarımızı ziyaret ederek bu kutlu yolda desteklerini hissetmekten büyük memnuniyet duydum. Bilecik Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve çalışma azmimize katkı sağlayan, kışın karda, yazın kurakta birlikte mesai paylaştığımız kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise yaptığı değerlendirmesinde;

"GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI"

"Bugün derneğimize ziyarete gelen AK Parti Belediye Başkan adayı Ozan Bakkal Köy ve Mahalle Muhtarlarımızla buluşarak görüş ve düşüncelerini aktardı. Kendilerine tüm Muhtarlarımız adına saygılarımızı iletiriz" sözlerine yer verdi.

         

OZAN BAKKAL:”MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler