9. FERMALI AV KÖPEKLERİ MERA YARIŞMASINDA BİRİNCİ BİLECİK’TEN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adapazarı Belediyesi 9. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Bileciler Köyü’nde yapıldı. Yarışmaya Bilecik’ten katılan İslam Arar birinci olurken yarışmada mera alanına salınan bıldırcın ve keklikleri en kısa sürede bulmaya çalışan av köpekleri ilgiyle izlendi.

Bileciler köyü Dernekkırı Merasında düzenlenen yarışmayı Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda avcı izledi.

 

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Avcıların katılımıyla şölen havasında geçen yarışmaya Bilecik’ten katılan İslam Arar, katıldığı değişik kategorilerde birincilik ve üçüncülük elde etti.

 

Diğer yandan, 7 kategoride gerçekleştirilen yarışmada av köpekleri, araziye salınan bıldırcın ve keklikleri en kısa sürede bulmaya çalıştı. Arama stili, fermada bekleme, sahibiyle koordinasyonu gibi özelliklerin değerlendirildiği yarışma ilgiyle izlendi.223 köpeğin katıldığı yarışmada büyük heyecan yaşandı.

9. FERMALI AV KÖPEKLERİ MERA YARIŞMASINDA BİRİNCİ BİLECİK’TEN
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin