736. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ’Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Tahir Büyükakın başkanlığında, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri değerlendirme toplantısı yapıldı.
Vali Büyükakın, Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Söğüt Ulaştırma Eğitim Merkezi Komutanı Albay Deniz Özaslan ile şenliklerde görev alan personelin katıldığı değerlendirme toplantısında, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerine katkı sağlayanlara teşekkür etmek ve yapılan etkinliklerle ilgili değerlendirme yapmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.
Yapılan toplantıyla 737. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerinin de ilk hazırlık toplantısını yapmış olacaklarını ifade eden Vali Büyükakın, şunları kaydetti:
 
”Son derece başarılı bir etkinlikti. Böyle güzel bir etkinlikte görev alan bütün arkadaşlarımızın başarıda payı var. Şüphesiz Söğüt etkinlikleri, Bilecik’in en önemli etkinliğidir. Güçlü ve başarılı şekilde bir etkinlik yaşadık. Mutluluğu paylaşmak ve başarıyı takdir etmek lazım. İnşallah gelecek yıl daha güzel etkinlik yapacağız. ”Mükemmel arayışı, iyinin düşmanıdır” sözü vardır. Mükemmeli ararsak birçok kusur bulabiliriz. Daha iyi olabiliriz, bizim rakibimiz kendimiziz. Bu etkinlik Söğüt etkinliğidir. Hepimizin etkinliğidir. Söğüt etkinliği başarılıysa ve güzelse Bilecik’in yüzü gülüyor.”
 
Vali Büyükakın ayrıca şenliklerde görev yapan basın mensuplarına da teşekkür etti.
 
Toplantı, şenliklerde görev alan kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektör kuruluşlarına teşekkür belgesi verilmesi ve değerlendirme yapılmasıyla sona erdi.
 
736. SÖĞÜT ERTUĞRUL GAZİ’Yİ ANMA ve YÖRÜK ŞENLİKLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin