58 Milyon TL’lik Bedeliyle Üniversitenin En Büyük ihale Olma Özelliği Taşıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Gülümbe Kampüsü içinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Rektör Taş’a Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan ve Yapı İşleri Daire Başkanı İlbay Vurdular eşlik etti.

İncelemelerine H Blok inşaatından başlayan Rektör Taş, temel ve çevre kazı çalışmaları %95 oranında tamamlanan inşaat hakkında mühendislerden bilgi aldı. Yaklaşık 58 milyon TL’lik bedeliyle Üniversitenin şimdiye kadar tek seferde gerçekleştirdiği en büyük ihale olma özelliği taşıyan H Blok’ta, çalışmaların programa uygun şekilde devam ettiğini belirten İlbay Vurdular, binanın zamanında tamamlanması için günde çift vardiya usulüyle çalışıldığını kaydetti.

 

Burada, H Blok’un yanına yapılacak Merkezi Araştırma Laboratuvarı binasıyla ilgili de inceleme yapan Rektör Taş, 10.04.2018 tarihinde yapılan yer tesliminin ardından bina ve çevre perdelerinin köşe kazıklarının çakıldığı, kazı çalışmalarının da en kısa sürede başlayacağı bilgisini aldı.

 

İncelemelerine Üniversitenin arıtma tesisi inşaatında devam eden Rektör Taş, daha sonra futbol sahasına yapılan 2400 kişi kapasiteli tribün inşaatını yerinde inceledi. Saha kenarında bulunan tartan pistin zarar görmemesi adına yürütülen incelikli çalışmadan memnun olan Rektör Taş, tribün inşaatının bu yılın Eylül ayında tamamlanacağı bilgisini aldı.

Rektör Taş son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği hibesiyle yapılan, inşaatı biten, bina içi çalışmalarında da sona gelinen Mühendislik Laboratuvarı’nda incelemelerde bulundu.

 

Çalışmalarda gelinen noktadan memnun olduğunu belirten Rektör Taş, Üniversitenin gelişmesi ve eksiklerini tamamlaması adına son derece önemli olan bu projelerde özveriyle çalışan tüm personele teşekkür etti.

 

58 Milyon TL’lik Bedeliyle Üniversitenin En Büyük ihale Olma Özelliği Taşıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin