100. YIL KURTULUŞ FESTİVALİ ‘’SAKİLER’’ KONSERİYLE SONA ERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 100. Yıl Kurtuluş Festivali, Sakiler grubunun düzenlediği konser ile sona erdi.


Geçtiğimiz hafta başlayan ve içeriğinde fener alayı, konferans ve konserler, çocuk şenliği, çocuk eğitim atölyeleri ve sergilerin yer aldığı kurtuluş festivali sona erdi.

Festivalin son gününde Prof. Dr. İlber Ortaylı ‘Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunu anlatırken, aynı günü gecesinde ise Sakiler grubu, Bileciklilerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen konserde binlerce kişi, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutladı.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, konsere katılarak vatandaşların kurtuluş coşkusunu paylaştı.
‘’Bilecik’te Kurtuluş Coşkusu Hiç Dinmedi, Dinmeyecek’’ ifadelerini kullanan Başkan V. Subaşı, ‘’Kurtuluş Festivalimizde bizleri yalnız bırakmayarak kutlamalarımıza katılan, bağımsızlık ve cumhuriyet sevdamıza ortak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gece de Sakiler bizlere güzel bir gece yaşattı. Çok güzelsin Bilecik, Kurtuluşumuzun 100. yılı kutlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Konser sonrasında grup üyelerine çiçek ile birlikte Bilecik seramiğine yansıtılmış Atatürk portresi hediye eden Başkan V. Subaşı, bir hafta süren etkinliklerde başta belediye çalışanları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Grup üyeleri de anlamlı bir günde Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’ya teşekkür etti.

100. YIL KURTULUŞ FESTİVALİ ‘’SAKİLER’’ KONSERİYLE SONA ERDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin