TANAL;” İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYIYIM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul Milletvekili Av.Mahmut Tanal aday olduğunu açıkladı.

CHP Grubu içinde oldukça faal ve çalışkan vekiller arasında ilk sıralarda yer alan Tanal Erhan Toka’ya önemli açıklamalarda bulundu.

 

Mahmut Tanal açıklamasında yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ifade ederek aday belirleme yönteminin mutlaka ön seçimle belirlenmesini istedi.

“ÖN SEÇİM OLMALI VE ÖN SEÇİM OLURSA BEN ÇIKARIM”

Tanal; ” yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayıyım.Mutlaka ön seçim olmalı ve ön seçim olduğu takdirde de partililerimizin desteğini alacağıma da inanıyorum” diyerek Toka’nın aday belirleme yönteminin sadece İstanbul için mi yoksa tüm örgütler bazında mı yapılması sorusuna; “evet Belediye Başkanı adaylarının delege değil üye bazında tüm örgütlerde yapılmasının doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum” cevabını verdi.

 

“MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM”

Adaylığı kesinleştiği takdirde seçimleri kazanacağını aktaran CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal Belediye Başkanı olduktan sonra ise kesinlikle makam aracı kullanmayacağını söyleyerek makam odasının mandallarını söktüreceğini, vatandaşın istediği saatte, istediği şekilde rahatlıkla kendisine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Tanal adaylığını da ilk kez yerel bir gazeteciye açıkladığını ifade ederek seçimlerde başarılı olacağını bir kez daha vurguladı.

 

TANAL;” İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYIYIM”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin